Dessa jäkla räkningar!

Har suttit större delen av morgonen med att betala räkningar. Shit, dom var inte få denna månaden! Fast på nåt konstigt vänster har jag ändå lyckats spara 10 000 kr. Och mer kan det bli eftersom jag inte har fått lönen för de tio dagarna jag jobbade i april. Känns rätt bra!

Igår var jag hos Martina. Vi lagade jättegod pastasås och avnjöt det hela med en god drink (kokoslikör med cola, mums!)


Martina fixar och donar.


Mums!





Ser lagom gott ut här, haha.


Martina, var så söt, hon vet att jag har noja på automattuggummi,
så hon hade köpt en hel radda till mig! Gullunge!

Mysig kväll!

Imorse var vi och tränade cykel och core, gött som fan när det är helt tomt på gymmet.

Nu ska jag sticka till jobbet.

Puss hej

Storm?

Det blåser sjukt mycket idag! Jag skulle nog kunna kalla det storm. Satte klockan på 3.30 inatt, körde mamma och Kjell till flygplatsen. Åh, jag är avundsjuk, vill också åka till Grekland! Jag funderade en kort sekund på om jag skulle dumpa bilen på Landvetters parkering och ta en sista minuten till Samos, och bo på deras hotell, haha. Men det gjorde jag inte. Jag kommer i alla fall sakna mamma. Fast det är ju bara en vecka, sen får jag träffa henne igen. Har fått i uppdrag att vattna hennes blommor ett par dar. Får se om jag klarar det, har ju fullt sjå med att komma ihåg min egna blommor. Jag är verkligen usel vad det gäller blommor! Antingen ger jag dom för mycket, eller så blir det för lite. Jag kan egentligen inte ha blommor på balkongen, jag kan ju inte sköta dom. Jag är värsta blomdödaren, haha. Stackars små blommor som får bo hos mig..

Har vart usel med springandet hittills denna veckan. Usch, ska jag klara en mil i augusti måste jag skärpa mig. Hinner inte springa idag, så nu ska jag träna lite hemma istället innan jobbet, med sit ups och armhävningar. Imon bitti blir det cykel och core på gymmet och så får jag springa på fredag morgon. Lite träning denna veckan alla fall :)

Hej då.

Halmstad och Ystad

Har haft en ybermysig helg i Ystad. Kvällen innan, i fredags alltså, var jag hos Martina och drack lite vin.

Sen bar det av till Halmstad på lördagsmorgonen för att hämta upp Ida. Mamma kom halv åtta, tidigt för en lördagsmorgon, men jag var pigg som sjuttan. Gick upp vid sju och blandade juice som jag hade som färdkost. Vi stannade i Ståvalla på vägen, mamma har sett ett hus till salu där som hon gärna vill köpa, hehe. Jättefint var det, fast det skulle kännas lite konstigt om hon flyttade dit. Jag har ju alltid haft mamma nära mig, så vill ha henne här fortfarande. Fast samtidigt tycker jag att hon ska bo där hon vill. På landet alltså, haha.
I Halmstad vankades det i alla fall frukost med Ida och Johan.



Vi packade in oss i bilen och körde iväg. Först stannade vi i Trelleborg. Fikade lite och glodde i affärer. Jag köpte inget, min plånbok är tunnast i världen. Så nu ser jag fram emot onsdag. Då kommer pengarna och jag blir rik, tjohej! Världens bästa namn på en porrbutik hittade vi, Kasken, hehe. Fiiint. Och så fikade vi på mitt favvostället i Göteborg, som finns i typ alla städer i Sverige, Espresso House. Drack min nyfunna favorit, Chai Latte.





Sedan åkte vi några mil till. Stannade i Smygehuk, var tvungen att fota mig själv ståendes så långt söderut man kan komma, hehe, värsta turisten. En gubbe ville så gärna ta kort på mig och Ida, så det fick han göra, haha. Efter stoppet i Smygehuk åkte vi till Ystad. Åh, en sån mysig stad! Där kan jag nästan tänka mig att bo någon gång i livet! Nej, kanske inte, men jag åker gärna dit igen. Gamla byggnader, typ medeltidsstil, så sjukt snyggt! Men i alla fall, vi strosade runt i stan på kvällen, checkade läget. I Ystad har dom tydligen fyra uteställen, två för vuxna och två för ungdomar. Ställena för de vuxna stänger 12 på natten, kul liksom. Men dom vill väl att de gamla ska hålla sig inne istället, haha. Ungdomsställena stänger åtminstone lite senare. Det är ju bra, det finns väl inte alltför mycket att göra i Ystad annars.





Efter en underbar frukost i Ystad åkte vi till Malmö och strosade runt och käkade på Pizza Hut innan jag och Ida tog tåget till Halmstad/Göteborg.


Jag tror att det vita, stora huset tillhör Zlatan, men är inte säker. Johanna och Andreas, ni som är skåningar kanske vet?

Lovely weekend anyway!
Ha det, puss, S


Onda drömmar

Vaknade kl. 6 i morse av världsångest. Drömde nåt asjobbig. Kommer inte ihåg vad, men fruktansvärt var det. Somnade om igen och vaknade 9. Har sovit i 10 timmar! Shit, bra jobbat där. Känner mig faktiskt utsövd för en gångs skull. Även fast jag sover 8 timmar varje natt, är jag aldrig pigg när jag vaknar. Skitjobbigt. Men äntligen får jag känna mig alert för en gångs skull.

Ikväll efter jobbet ska jag hem till Martina och dricka vin. Men bara lite, mamma kommer och hämtar mig kl. 7.30 imon bitti, så lite frisk i huvudet måste jag vara. Men jag förtjänar ett glas vin, det var längesen nu! Jag och Martina snackade lite planer igår. Midsommar, långt kvar, men vadå, det gäller ju att vara förberedd :) Tjolöholm, va sägs? Jag är på!

Men som sagt, Ystad imon då, så jag återkommer efter helgens slut!

Ha en grym helg människor!
Pussas

Underbar dag!

Har varit en sjukt bra dag idag! Började med springrundan i morse som gjorde gott för kroppen. Sedan åkte jag in till stan och träffade Anna. Shit, det var mycket att prata om, även fast jag kände igen min gamla bästis också :) Vi gick till Café Villekulla, men eftersom det är röd dag idag, var det stängt. Anna protesterade, eftersom dem ska ha öppet alla dagar, men men. Gick vidare och hamnade på Rosa Pantern istället. Där satt vi på uteserveringen och åt frukost.



Strosade runt i stan en stund efter det, väldigt trevligt att ses! (Och ser ni, jag har börjat mixtra med bilder! Lagom snyggt, men det blir bättre, jag måste ju få testa lite, hehe)

Sen åkte jag och handlade, och så kom Rebecca och Nikita och åt kyckling- och pastasallad.


Det är grymt att Nikki härmar Rebecca på bilderna. Typ är jättearg på en bild (då bråkar nog Rebecca med någon i telefonen..) och sen när hon tar en snus under ett samtal. Haha, mamma upp i dagen!

Sen åkte jag med dem in till stan, och drog till Marklandsgatan och hämtade våran bil och sitter nu och myser med mig själv :)

Mysig ledig dag, mer sånt!
Puss alla!
Sandra





Fika

Har vart ute på springrunda nu. Samma sträcka som igår. Härligt! Inte mycket finns att förtälja om rundan, det enda intressanta jag noterade var tre killar som lastade in cirkus fem flak öl i en bil. Semester? Men så kom jag på att det är ju faktiskt Kristi Himmelsfärds dag idag. Vet ni varför vi firar denna dag? Det är precis så som det låter. Jesus lämnade jorden för att träda in i himlen. Vackert.

Ska till stan om en stund och fika med Anna (vi har inte setts på fyra år, så jag hoppas på att få höra megamycket gossip). Dagen till ära ska ha på mig min klänning med rosor på. Den är somrig. Och nu är det ju (nåja, nästan) sommar.

Skriver några rader när jag är hemkomen från city.

Puss, S

Springrunda

Har vart ute och knipit rumpa nu. Sprungit alltså. Upp för Ramberget, ner igen och en liten runda till. En halvtimme fick räcka idag. Det är skitdåligt väder, regn hela tiden. Men jag har bestämt mig för att springa Midnattsloppet, så då får jag stå emot regn och rusk. Jag menar, det kan ju lika väl spöregna när loppet är liksom. Men nu verkar det faktiskt vara uppehåll. Så tråkigt att jobba när det är dåligt väder, finns ju ingenting att göra då. Men världen behöver lite regn om den ska överleva.

I helgen får jag träffa syster! Åh, älskade lilla syster! Snart flyttar du hem från Halmstad, tjohoo! Längtar!
Besöka Ystad ska jag göra i helgen också. Det ska bli skoj, har aldrig varit där. Och träffa Kjellan, det var längesen. Mammas kille alltså. Det är svårt, det där med distansförhållanden. Men om det blir som planerat flyttar Kjell till Göteborg. Det kan nog bli bra. Så får kanske mamma sig ett hus som hon har drömt om så länge också. Det är hon värd.

Ha en fin dag allesammans!

Söta Carina

Martina ringde igår och sa att hennes mamma vill skicka iväg mig till ett varmt land, och dessutom betala resan dit! Tjohej, det hade jag ju gärna velat, om det inte stod ett arbete i vägen och förstörde allt. Martina vill åka utomlands, och tilläggas kan att det vill ju jag också! Och det är sjukt lockande att göra det, men nej nej, det går ju inte vägen tyvärr. Fuck. Skulle verkligen behövas nu känner jag, komma ifrån lite. Jaja, jag får väl nöja mig med Ystad. Ska dit i helgen, med mamma och systrar mi, och hälsa på mammas nya kille (haha, nej, han är inte ny, var bara tvungen att lägga in titeln på P3:s grymma program, onsdagar kl. 16.08 om ni vill lyssna. Jag måste för övrigt lyssna på den varje onsdag på jobbet, Andreas avgudar det radioprogrammet!)

Oj, måste dra till jobbet nu!

Puss!

Grattis farmor!

Igår var jag inne i Slottsskogen och kollade på alla tusen och åter tusen som sprang Göteborgsvarvet. Hurtigbullarna fick mig att tänka på min fruktansvärt dåliga form, så nu ska jag ladda inför Midnattsloppet som jag tror att jag ska springa den 22 augusti. Så nu måste jag springa, springa, springa för att få tillbaka min goda kondition. Den finns nog där någonstanns, djupt inne i min kropp. Ska bara leta lite efter den så hittar jag den nog.

Linus och Charlotte sprang...


...och Bosse...


...och John, med chokladkaka och banan i högsta hugg!


Sen var det fest hos Ola!







Vi kollade på Eurovision, och vann gjorde denna lilla sötsaken från Norge!

Blev en lyckad kväll med utgång på Gossip. Sjukt packat, men roligt!

Idag fyller farmor 83. Grattis lilla farmor :) Var där och fikade innan idag. Farfar var ovanligt pigg, fastän han mest sitter tyst. Det är nog lika bra, han kan säga så förvirrande saker ibland. Lilla farfar!




Nikki tror att om man blundar riktigt ordentligt, så syns man inte. Bra tänkt där!


Hon ville krama sin morfar när han skulle gå. Sötunge!


Sjukt läskig docka!


Jag och baby!

Nu har Nisse vart här. Vi checkade Parlamentet och Morgan Pålsson - Världsreporten. Inte lika bra som Hipp Hipp-serien, men duger gör den allt.

Take care people!
Puss, S

Lycka till ni hurtiga!

Göteborgsvarvet idag! Jag ska dock inte springa, bara agera åskådare. Ska nog stå i Slottsskogen och heja på alla som kommer i mål. John, pappa och Bosse är väl de som jag känner som ska springa. Bosse köpte en nummerlapp på Blocket igår, så det blev lite som en överraskning. Lycka till idag i alla fall!

Efter varvet blir det fest hos Ola. Så ska väl hem och fixa till mig, John ska nog duscha också, hehe. Sen blir det party! :)

Tack Martina för Picasa också, nu blir det greja med bilder som gäller!

Puss, S

Grill

Jobbdagen började ganska knasigt. En tjock tant på typ 150 kg drog ner sina big mama-trosor, blottade sina lår, särade på benen och började kissa, precis utanför jobbet. Och det var inte det att hon satte sig ner som flickor brukar göra när dom kissar utomhus, hon stod upp! Och så tittade hon sig omkring, inte speciellt generad, drog upp big mama-trosorna och gick iväg, som om ingenting hade hänt. Inte nog med det, senare på dagen kom det fram en gubbe och tjötade om att han hade halkat på nåt halt, och att vi borde ta bort "oljan eller glassen eller vad det nu var" som han så fint uttryckte det. "Ni måste ju gå upp tidigare på morgonen och fixa sånt här" sa han. Men herrejösses, vi börjar ju 5.30 på morgonen! Det kan inte vara så att det har spillts ut under dagen kanske? Sen visade det sig, som så många andra gånger, att han inte alls brydde sig om fläcken han hade fått på jackan. Han ville uppenbarligen bara flörta lite med en liten flicka som jag. Sen när jag inte orkade glo på hans putande mun gick jag därifrån, under tiden som han skrek "pussy, pussy" efter mig. Jävla alkoholistgubbe.
Nåja, gladare blev jag när det kom fram två stiligt klädda studenter som frågade mig om jag ville köpa ett par örhängen (som egentligen kostar 99 kr) för 50 kr. Nej, sa jag, min plånbok vill det inte lika mycket som jag. Då frågade dem hur mycket jag var beredd att betala för dem. 30 spänn sa jag. Okej, deal. Jag fick dem för 30 kr.



Efter jobbet åkte jag och John till Rebecca och Daniel i Lerum. Vi grillade korv och kött och åt potatisgratäng á la Daniel. 12 vitlöksklyftor, thats the shit, man!












Mysig kväll, och nu ska jag ha en mysig natt med min baby!

Sov sött!
Puss, S

Snart helg!

Ännu en arbetsvecka är snart slut. Fan vad härligt, veckorna går så himla fort! Nu håller jag på att tvätta, typ det man hinner med när man börjar som man gör. Men det behövs ju det också. Sen blir det jobbet, soligt idag också, göttans. Och efter jobbet blir det grillning hos Rebecca och Daniel. Mys mys! Kött och korv och potatisgratäng, mmm!

Hittade lite gamla bilder från jobbet i somras på mobilen, fan vad kul det var, varför får jag inte jobba med mina grymma gamla arbetskamrater? Men men, det är så när det ska sparas, alla får tyvärr inte komma tillbaka. Men man kan ju kolla på bilderna och minnas i alla fall :)


Martina på Masthuggstorget.


Martina, Olof, Christian och Marcus i Trädgårdsföreningen. Vi fick ett litet specialuppdrag, haha.


Konstverk i Kungsparken.


Rädd för sars?


Pålle


Hyppeln i Bältespännarparken.


Jag i bilen på väg nånstanns. Fikarast kanske? ;-)


I Slottskogen 1 maj hittade jag dessa läckerheter. Känner ni inte hur det vattnas i munnen?


Världens snyggaste bil!

Så har jag det på jobbet en vanlig dag. Nu är det dags att dra dit!

Puss, S



Eurovision semifinal 2

Har glott på andra semifinalen nu. Den var bra faktiskt. Azerbajdzjan gick vidare, min favorit tillsammans med Albanien, söta lilla flickan, hehe. Blev inte att jag drog till Martina, trött som ett as efter jobbet. Har haft sjukt kul idag i alla fall, den roligaste dagen på jobbet hittills. Vi busade lite med Patrick och John. Först satte vi polisavspärrningstejp (som jag och Andreas hittade i Brunnsparken) på Patricks bil.




Dom gav igen genom att sätta bananer på Susannes bil. Dom trodde att dom hade hämnats, men tji fick dom. Vi satte burkar under Johns bil, han märkte ingenting först, men sen...


Haha, paff blev han i alla fall! Så kul man kan ha!

Natti natti gott folk!
Puss, S



Fest!

Fick i uppdrag att bjuda in folk till Ola på fest på lördag. Utgång efter är mycket möjligt. Hos Ola på Marklandsgatan, nummer vet jag inte, men det ordnar sig alltid :) Säg till mig om du är sugen!

Puss, S

Morgonträning is the shit!

Tränade tidigt idag, 7.00. Sprang ner till gymmet, cyklade och körde core. Vi var bara 4 personer, Martina, jag saknade dig där! Men skönt var det i alla fall. Nu har jag precis ätit frukost, ska checka lite grejer innan jag drar till jobbet om en timme eller så. Det är så konstigt, när passet är klart, och det kommer en lugnt låt för streching, så blir jag gråtfärdig ibland. När instruktören säger att "du är bäst, ha alltid tid för dig själv, känn dig bra" så känner jag mig bra. Som den bästa människan i världen. Och då blir jag gråtfärdig. Knasigt, jaa kanske, men så är det. Men jag tror att det är så, man ska känna sig stolt över det man presterar, inte bara träningsmässigt, utan i allt man gör. Så jag tycker att alla ska stanna upp och tänka till någon gång om dagen, och känna att man gör något bra. Då mår man så mycket bättre!

Idag ska jag hem till Martina tror jag, kolla på andra semifinalen i av Eurovision. Jag har ingen favorit än så länge, men det lär väl ändras ikväll. Gör inte så mycket om inte Sverige vinner hela skiten, för det tror jag nog inte att vi gör.

Martina, jag läste på din blogg om dina drömmar. Jag tror att jag vet vad du tänker på. Gör det bara! Du kommer att ångra dig om du inte gör det, och du har egentligen ingenting att förlora!

Have a nice day
Puss, S

La familia

Good morning sunshines!
Vaknade tidigt idag, låg kvar i sängen och läste tidningen. Det är det bästa med att börja 11.30, man kan sova ut hur länge man vill, utan att behöva vakna till mobilens jobbiga vakna upp-signal. Nu har ju jag i och för sig världens mysigaste låt, Naruoto med Wind, helt underbar, men ändå. Att slippa vända sig om i sängen för att trycka på en knapp är ju så skönt :) Det bästa är att vakna av att älsklingen kommer in och ger mig en puss innan han går till jobbet. Då mår man bra hela dagen :)

Tänkte ge er en liten presentation av min familj. Jag menar, dom är ju en stor del av mitt liv.

Här har vi John, min älskade fästman och sambo som är som min vän lika väl som min pojkvän. Helt underbar!




Min lillasyster Ida och min bästa vän! Kan knappt bärga mig tills du flyttar hem igen! Saknar dig hela tiden!




Storasyster Rebecca, har varit min förebild livet igenom.




Älskade Nikita, min systerdotter. Är så hopplöst kär i henne!




Mamma, som alltid kämpar på och aldrig glömmer bort oss, som alltid ställer upp, vad det än handlar om.




Och pappa, som är som en pappa ska vara! Inte som någon annan pappa då alltså ;-)




Där har ni dom, mina älskade familjemedlemmar.

Nu ska jag börja fixa mig för jobbet. Ha en fin dag!

Puss, S



Eurovison

Har vart en bra dag idag. Skönt väder, och det var min och Andreas tur att gå med vagnarna (för er som inte vet jobbar jag som gaturenhållare över sommaren), därför är det himla skönt att det är bra väder ute. Jag passar på att sola mig lite under tiden, kan ju inte vara helt kritvit inför bikinisäsongen, hehe.

Efter jobbet kom Rebecca och hämtade mig. Vi tankade bilen (Reb hade väldigt svårt att få upp tanklocket av någon konstig anledning, men lägligt nog ringde Daniel och gav henne en hjälpande hand) och åkte hem till oss och kollade på semin på Eurovision med Martina. Sverige gick vidare, men nej, inte Vitryssland, som jag vill ska vinna hela skiten. Fuck. Men men, får väl hålla på Sverige på lördag i alla fall då. Det kan nog gå vägen, kanske, ingen aning om hur folk röstar. Men en sak vet jag, och det är att Turkiets bidrag kommer att bli en jäkla partyhit i sommar! Jävlar, vad det ska skakas rumpa till den låten! Yey!

Nu är det läggdags, sov gott mina söta!

Puss, S

Siri, kom hem!

Pratade med Siri på Facebook i morse. Indien, det är så långt bort. Känner saknad efter henne ibland. Hennes ivrighet när hon berättar något, när det är något hon tycker är rätt eller fel. Henns brinnande intresse för vissa frågor. Hon har varit borta sen januari nu. Det är lång tid. Den 8 juni är datumet för hennes hemkomst. Då ska jag höra ALLT som har hänt där. För jag vet att det är en massa saker. Och vi ska baka bullar i vårt kök, hela sommaren lång. För så länge stannar du väl Siri?

Annars gick det bra på jobbet idag. Pratade med en gumma som satt på en bänk på Avenyn. Hon sa: "Ska du inte plocka upp mig och lägga i din säck tillsammans med allt annat skräp?" "Nej", sa jag, "där finns ingen plats för människor." "Men är inte jag det värsta skräpet du sett?" undrade hon. "Du är ju inget skräp, du skadar ju ingen där du sitter" blev mitt svar. Och det var hon verkligen inte. Hon var bara en stackars gumma som antagligen inte har någonstanns att bo, som ser sig själv som en sjukdom i samhället. Hon verkade sorgsen. Jag hoppas att det går bra för henne, hon ville nog bara prata av sig lite.

Träffade Christian idag med, i Brunnsparken. Det var kul, har inte sett honom på länge. Han har fått en lägenhet på Friggagatan, snart dags för inflyttningsparty där. Tjohooo!

Nä, nu blir det sängen för min del. Sov gott!

Puss, S

Baka baka liten..

Precis hemkommen från en springrunda på Ramberget. Det är enormt skönt att ta sig ut tidigt på morgonen och springa av sig nattens drömmar. Jag tror jag drömde något tråkigt i natt. Jag vaknade alldeles svettig och förvirrad (får kanske skylla mig själv eftersom jag sover under ett duntäcke trots att det är typ 30 grader i rummet) och kände att allt inte stod rätt till. Det var något om nåt bråk, fast jag vet inte med vem. Anyway, när jag var ute och sprang var det någon lustigkurre som hade pimpat skylten nedanför Ramberget. En ram hängde runt Ram på skylten. Ha. Lite humor är alltid roligt såhär på morgonkvisten.

Igår kväll bakade jag tekakor. Jättefina blev dom tycker jag. Snart ska dom avnjutas med apelsinmarmelad!



Ha en fin dag!

Puss, S

Here I go!

Nu äntligen har även jag skaffat mig en blogg. Det har tagit tid, men efter att ha läst mina vänner och ovänners bloggar, tänkte jag att det är dags för mig att börja skriva om vad som händer i mitt liv. För jag älskar ju att dela med mig av saker, så varför inte dela med med av mitt liv? Så nu börjar det, kära läsare, det är bara att ta för sig! Hope you enjoy it!

RSS 2.0