Tack!...

...för att du tog hand om mig ikväll Martina! Min ångest dämpades totalt när jag var hos dig.

Och så hittade jag min efterlängtade nyckel. Jag hade lagt den på engångsgrillen som låg på pallen i hallen (sa jag inte att jag alltid lägger nyckeln på pallen efter att ha varit ute och sprungit?) Grillen hade jag lagt in i garderoben utan att lägga märke till nyckeln. Där dämpades min ångest en smula. Sen åkte jag till Martina. Där krympte ångesten till en liten boll. Hon hade köpt frukt och vin som vi glufsade i oss till Allsång på Skansen. Min ängel! Så nu mår jag plötsligt mycket bättre i sinnet.

Ska krypa i sängen nu, vädrar totalt för att minska hettan i sovrummet. Får se om det hjälper.

Puss och gonatt :)

Keeper of my key??

Skulle egentligen har gått och lagt mig för längesen. Börjar 5.30 imorgon, vilket innebär att jag måste gå upp 04.15 för att hinna med första vagnen som går 4.41. Yey. Men jag kan inte sova när det är 100 grader i lägenheten och typ solsken fortfarande. Nej, det var inte sant. Men det är fortfarande ljust ute. Dessutom kan jag inte hitta min nyckel. Jag var ute och sprang i morse, och då tar jag alltid bort ena nyckeln från knippan och lägger i skon. När jag kommer hem lägger jag den alltid på pallen i hallen. När jag skulle gå till jobbet i morse låste jag bara överlåset eftersom jag inte hade tid att leta efter nyckeln. Men hur dumt var inte det? När jag kom hem gick det upp för mig att man måste ha underlåsnyckeln för att öppna porten. Portkoden har sedan länge slutat att fungera. Så jag fick ringa på andras porttelefon. Men ingen vill ju öppna, med rädsla för inbrott eller nåt. Till slut kom det ut en man på balkongen och frågade om jag ville in. Nej, jag står bara här och ringer på för att jag tycker det är kul. Pucko. Så in kom jag i alla fall, men nu kan jag inte hitta nyckeln. Dammsög i morse, så jag rotade igenom dammsugarpåsen i hopp om att finna den förlorade ägodelen. Men nej. På kuppen blev jag dammallergiker också. Men jag hittade en grej till Johns inlines som jag trodde att jag hade slängt. Nåt bra fick jag ut av att sprida damm på det rena golvet i alla fall. Anyway, jag har säkert lagt den på nåt konstigt stället, typ i kylen. Jag håller på att bli senil. Satan.

Dessutom har jag haft en tung sten över mitt bröst idag. Vad är det med mig? Jag känner tomhet. Hallå, fyll hålet då! Äsch, jag vet inte vad det är med mig. Nu måste jag i alla fall sova, om jag ska orka ta mig ur sängen (som för övrig känns väldigt tom nu när John inte är hemma).

Natti.

Söndagsångest

I söndags solade jag en stund på gräsmattan bakom huset. Johan kom vid tolv-tiden, vi stack upp till Johns föräldrar och fixade med släp och grejer. Johan ska ju flytta från Halmstad idag, då behövs ett rejält släp :) En av kissarna kom jamande fram och ville in i huset. Men ack nej, jag hade ju inga nycklar. Förstår henne, hon var varm och törstig. Jag sprutade lite vatten på henne med trädgårdsslangen, men det gillade hon inte. Stack iväg snabbt som attan och gömde sig under altanen :)

Grillade hos pappa på kvällen. Några släktingar var där också, alltid trevligt att se dom, träffas ju nästan aldrig nu för tiden. Det blev jordgubbar och glass till efterrätt, min favorit i sommarvärmen :) För sjukt varmt var det, över 30 grader. Och det ska fortsätta hela veckan ut hörde jag på nyheterna i morse. Gött, det behövs för min själ.

Var lite söndagsnere igår kväll. Vet inte vad det berodde på, var bara allmänt nere. Det har gått över till viss del idag, men lite av känslan sitter kvar. Det går säkert över under dagen, beror kanske på att det är en ny arbetsvecka och man måste arbeta när det är så fint väder ute. Det ger mig lite ångest.

Ne, dags att greja iordning mig innan jobbet.

Puss hej

Hellördag med syster och resten :)

Lördagen var helt underbar, åkte ut till Sillvik, jag, John, Reb, Nikita och Daniel. Låg där några timmar, sprang bort till bilen när parkeringen gick ut. Sjukt skönt, det var längesen jag var ute och badade och solade och hade det gött :)













Åkte hem och sov nån timme, kände mig bakfull när jag vaknade. Tog en dusch, kände mig betydligt piggare. På kvällen drog vi till Lerum, grillade och spelade kubb.










Stack hem vid halv två, däckade direkt :)
Mer sånna dagar i sommar hoppas jag på!!

Puss hej

Grill vid Askimsbadet

Efter jobbet i fredags hämtade Martina upp mig. Vi drog till Maxi, köpte grill, korv, potatissallad och halloumi. Så sjukt gott att grilla :) När vi nästan var framme vid badet började bilen att koka. Oops, tänkte vi och stannade på en hållplats. Som tur var bor Martinas föräldrar jättenära, så hennes pappa kom och kollade bilen. Den gick absolut inte att köra så vi blev skjutsade till Askimsbadet av Martinas mamma.

Martina hade gjort sallad.


Sötnosen :)







Några jobbiga killar höll på att gapa efter oss, dom flyttade sig närmare och tjötade. Vi var inte alls på humör så vi drog därifrån, med killarna i släptåg. Usch, tycker sånt är jättejobbigt om man inte är på humör för att prata. Kom fram istället då istället för att sitta hundra meter bort och skrika liksom.. Fast det vågade dom väl inte..

Jag stack in till stan och Frihamnen en sväng, träffade John och sen Johan på McDonalds.







På väg hem..









Jackson är död!

Jaa, så är det, Michael Jackson har avlidit. Jag hade ingen relation till honom alls, har lyssnat lite på honom under åren givetvis, men inte mer än så. Ändå är det tragiskt på något sätt. Jag vill inte verka blödig, men han var faktiskt en stjärna. Han verkade vara sig själv hela tiden. Han var en pojke i en vuxen mans kropp.

Anyway, igår var jag och mamma uppe på Ramberget. Vi skulle grilla, men precis som i Slottsskogen häromdan ville inte grillen tändas. Jäla skitgrillar alltså! Så köp aldrig Skogens grill från Willys eller Gastro (tror jag den hette) från Hemköp för dom fungerar inte. Det kan ju inte bero på mig precis. Man behöver ju inte vara ett ljushuvud för att kunna tända en engångsgrill. Eller? :) Hädanefter ska jag köpa grill på Lidl, de har grillar som fungerar.










Vi tog en bild som vi ska ta om om sisådär 30 år, som Johns föräldrar
gjorde. Vi har några ledstjärnor i bakgrunden, som Eriksbergs-kranen.
(Det ser dessutom ut som att vi lutar oss mot en vägg)







Idag är det fredag! Vad händer ikväll människor? Jag är öppen för förslag..

Puss hej!


Grill gånger två

I tisdags grillade jag och Martina på Ramberget. Från början var det tänkt att vi skulle bada (eller aa, i alla fall jag som inte har badat någon gång i år. Skäms!) Men när arbetsdagen var över tyckte jag att det var alldeles för kallt för ett premiärdopp, så vi beslutade oss för att grilla istället. Vi besteg Ramberget och slog oss ner på en filt på toppen. Där var det några som hade placerat nåt slags parabolliknande föremål som var kopplat till deras bil en bit därifrån. Vad tusan var det? Vi tänkte att det nog var några från Svenska ufoföreningen som letade efter aliens.

Igår grillade vi igen, jag, Ola och John. I Slottsskogen denna gång. Eller nja, vi tänkte grilla, men engångsgrillen ville inte göra sitt jobb, så vi fick äta rå korv med bröd. Men det dög för stunden. Jag var hungrig.

Vi använde grillen som askfat istället.

Jag ska börja med dagens citat på min blogg. Jag har människor omkring mig som säger så roliga saker.

Gårdagens citat:
"Jag har beställt tid hos en klipperia"
/Christian i bilen på väg ut efter rast

Nu ska jag dra mig till jobbet, sola lungt, använd mer solkräm än nödvändigt, det är lika bra.

Puss

Varför har man tusen par skor?

Helgen har varit riktigt bra. Midsommardagen innehöll mest slappande av logiska skäl. Jag var inte speciellt bakis egentligen, men det var skönt med en slappardag. Nisse, Therese och Ida var över hos oss och spelade corona och Rita och gissa och drack vin. Det sistnämnda är som Pictionary.




Ett hallon i ett vinglas


Igår passade vi Nikita. Rebecca och Fredric skulle städa lägenheten för visningen idag. Måste fråga Rebecca hur det gick. Hoppas verkligen att dom får sålt den snart, inte kul att ha en dyr lägenhet att betala av på varje månad.

I alla fall, när Nikki var här drog hon fram massa skor ur garderoben och testade. En fråga uppkom: Hur många av mina skor har jag egentligen använt mer än två gånger? Jaa, det finns nog ett tiotal. Och ett par-tre stycken som jag aldrig har använt. Dagens i-landsproblemfråga. Varför ha så många skor ståendes? Jag måste alltså bli bättre på att använda mina skor, och inte bara en gång under dess livstid. Men det är ju så fruktansvärt kul att köpa skor! Att använda dom är inte lika nödvändigt. Hah.

Var hos mamma efter jobbet idag. Jag fick med mig mina silverskedar som farmor gav till mig varje år tills jag fyllde 12. Det var lika spännande att öppna paket från farmor som det var för Bert när han fyllde år. Han fick ju en bibel av sin mormor varje gång han fyllde år. Men nu har jag i alla fall 12 stycken som man kan använda vid släktkalas och sånt. Tantigt, javisst, men säkert nödvändigt. Mest för att glädja farmor, mouahaha. Nej, dom är faktiskt fina, äkta silver och allt, dom får jag ta vara på och polera sisådär en gång var tionde år.

Och igår skaffade jag biljetter till sjätte Harry Potter-filmen! Yes, den blir härlig att se! På premiärdagen och allt. Det är tradition, jag och Ida har sett de tidigare på premiärdagen varje år. Det går ju inte att sluta nu liksom. Den 15 juli har den premiär.

Läggdags nu dårå, sleep well people!

Puss



Midsommar!

Midsommarafton började med lunch hos Johns föräldrar.

Sedan drog vi till Lerum och party hos Rebecca och Daniel.

Grilla..



Karin och Rebecca

Mitt hår är nice här, hehe

Ida sniffade snus, fiiint!

Kubb

Efter drog vi in till stan, men där var ju allt stängt ju, tänkte inte alls att dom skulle ha stängt.. Men men, kul midsommar var det i alla fall! Tack Rebecca och Daniel!

Kville Biljard

I torsdags efter jobbet drog jag till Kville Biljard. Fick med mig Christian också, det var nice :) Vem som vann flest gånger vet jag inte, men kul var det i alla fall.









Spakväll

Hade spakväll hos Martina igår. Mysigt som tusan. Vi gjorde ansiktsmasker, färgade Martinas hår (jag fick lite blont i mitt också, fast bara ytterst lite, så det syns knappt) och jag gjorde ett fotbad med badkula i. Efter en stund i badet blev badkulan skitkonstig, löste upp sig och såg ut som en rutten pungkula typ. Men det gjorde gott för mina fossingar i alla fall :)

Har lite bråttom nu, måste till Systemet innan jobbet. Imorgon - MIDSOMMAR!!

Puss hej

At the biograf

Det blev som jag ville, jag fick se Baksmällan idag! Grymt rolig, se den om ni vill skratta mycket! Haha, helt sjuk... Fredric, Martina och Ida hängde med mig, fast lille Fred fick sitta ensam, hihi. Sen skjutsade Fredric oss till Backaplan i hans nya Audi :) Grymt fin och rymlig! Äh, nu låter jag ju nästan som en bilförsäljare juuuuuu.. Knas.

Nu längtar jag ännu mer till midsommar, det blir nog bra det här!

Puss och gonatt

Baksmällan

Vill se den filmen på bio! Martini, vi drar dit imorgon dååååå!


Shopping och födelsedagsfest!

Lördagen började med en välförtjänt shoppingrunda i stan :) Längesen jag handlade grejer till mig själv, roligt var det!


Skålar från Indiska, lite smink, världens snyggaste dojjor just nu och en smart BH som man kan ha under linnen och klänningar som inte är halterneck eller har "vanligt" utseende.


Söt klänning från Gina som jag tänkte ha på midsommarafton.

Senare drog vi till Grimmared på fest. Sara och Therese har fyllt 22, så det blev kombinerad fest med massa nytt folk. Och jag ska berätta en himla lustig grej. För några år sedan fick vi reda på att vi har en till moster som min mormor och morfar adopterade bort när hon föddes (anledningen som jag har hört var att mormor och morfar hade det väldigt dåligt ställt efter att ha två små barn, och därför tog beslutet att adoptera bort henne). När först mormor och sedan morfar dog, tog hon (Ann-Charlotte) kontakt med sina syskon, alltså min mamma och hennes syster och bror. Hon hade tidigare sökt upp min morfar, men han hade inte velat veta av henne. Det kan man kanske i och för sig förstå, man adopterar ju inte bort sitt barn utan anledning. I alla fall, detta fick ju jag reda på samtidigt som mamma. Men det lustiga var att igår på festen träffade jag en av mina "nya" kusiner, alltså min "nya" mosters dotter. Skitkonstigt! Och vi hade ju aldrig vetat att vi var kusiner om inte Ida hade känt igen henne. (Ida, mamma och Rebecca var och hälsade på henne i samband med att det uppdagades att det fanns en till moster i våra liv). Så vi hade jättemycket att prata om! Vi bestämde att jag, Rebecca och Ida ska träffa Sara (som hon heter) och hennes två systar för att snacka någon dag.

Lite bilder från kvällen..

Snygga tjejer!


Sara, min kusin :)


Bordsplacering


Frida :)


Jäkligt mycket skolfoto över det hela. Fast det var iofs meningen, hehe.


Söta Therese


Söta Sara


Skolfoto :D

Senare drog jag, Ida och Frida till stan. Hamnade på Dancing Dingo..


Austin Powers var där, yey!

Grym kväll, grym helg!

Imorgon är det dags för jobb igen, fast bara 4 dagar denna veckan. Fredag = midsommar! Längtar!

Puss och gonatt!

Nersprutad på Andra Långgatan

Yes, var på Björn Rosenström i fredags. Grym som fan, som alltid. Det dumma är att det fortfarande piper i mina öron. Jag brukar alltid ha öronproppar på konserter, men inte då. Skitdumt, orka med tinnitus.. Det går säkert över, hoppas det. När jag hör ordet tinnitus tänker jag alltid på en film som vi såg i skolan. Den var tecknad har jag för mig, och det är en bild på ett öra där flimmerhåren har gått av på mitten. Nu när det piper i mina öron ser jag den filmen i mitt huvud, och hoppas på att flimmerhåren läker ihop igen. Knasigt.





Efteråt drog vi vidare till Dancing Dingo.. Asroligt att Therese kom också :) Sen kom Nisse och hans polare också.

Ses snart igen Björn!

Alborosie!

Var på Musikens Hus och såg Albarosie igår. Grymt bra var han! Har inte lyssnat så mycket på honom innan, bara hört ett par låtar, så det var lite av en överraskning.




Alex och Siri


Ingo kom förbi också.


Kille med nördig tröja.


Var på Kellys innan och tog en öl och tjötade.. Träffade Camilla bland annat, har inte sett henne på aslänge! Hon och Martina har blivit sambo, så nu får jag kanske träffa henne lite oftare hoppas jag. Inflyttningsfest kanske?

Nu kommer snart familjen och äter frukost med mig :)

Puss hej

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Jaaa, nu har pengarna trillat in på mitt konto! Jag är rik! Vad ska man göra för pengarna då? Jo, lite ska jag spara, 400 spänn kommer att gå till Björn Rosenström på fredag (ska bjuda Ida också, hon har inte lika mycket pengar som jag har) och kanske att det blir Alborosie på Musikens Hus ikväll? Nu har jag ju egentligen råd, 265 kr är inte sååå mycket pengar. Är ju kul att göra något med Siri också, var ett tag sen vi skakade rumpa tillsammans :) Äh, får fundera under dagen, om det nu är så mycket att fundera över.

Gravid?

Dagens status: Mår ungefär lika illa som igår. Fattar inte, kan ju inte vara bakis fortfarande? Eller? Hm, nej. En annan förklaring kan ju vara att jag är gravid. Hm, nej, inte det heller. Ne, är väl bara allmänt illamående.

Anyway, har precis kommit hem efter en springrunda. Trodde att jag såg Martina komma gåendes i lördagens outfit, var sjukt likt! Men det var en annan brud som spatserade omkring.

Var hemma hos Siri hela kvällen igår. Det var sjukt kul att se henne efter fem månader! Hon har haft det jättebra, ingen aning om hur länge hon tänker stanna, men jag hoppas på en bra stund i alla fall :)


Veckans horoskop
KÄRLEK En fin vecka bör du ha nu i allt som rör kärleken. Dina vänner tycker om dig och nu kan du få ett förslag om att bli invald till en förtroendepost. Du är mycket omtyckt nu.
ARBETE/HÄLSA Håller du på med skrift och datorer så är det nog just du som nu kan få glädjande besked om arbetet. Du verkar vara i god kondition och din livskraft är av bästa sort.
EKONOMI Pengar i börsen bör man ha. Du kan komma att höra till dem som nu har lyckan att vinna en extra slant, bästa vinstchans ska vara genom spel på hästar eller hundar.
Lyckotal: 2, 10, 24, 29, 31, 35, 40
Bästa lyckotal: 31


Aa, så jag borde kanske satsa lite pengar på hästar denna veckan? Och bli rik.. Jaa, inte helt fel kanske..

Nu blir det lite frulle, puss hej!




Illa...

Mår så illa idag. Tror det är efterdyningar från baksmällan igår. Det var nog en av de värsta baksmällorna jag har haft tror jag. Mår aldrig dåligt dagen efter nu för tiden, men igår var det illa...

Fast det var nog värt det, hade skitskoj hos Hiromi och på Modesty efter.










Hahaha, Martina hamnade i badkaret..


Limbo på Modesty..


Nice kväll :)

Igår blev det slappdag med film, Jag hade i alla fall tur med vädret - igen. Kan nog inte rekommendera någon att se den, den var helt värdelös faktiskt.

Jag och John testade en träningsövning från boken Parträna med Paolo Roberto, som John fick av Ida och Johan.



Haha, snyggt!

Ha det bra hej!

På jakt efter ädel dryck

Jag mitt smarthuvud tänkte ju inte på att det är Sveriges nationaldag, tillika röd dag, idag. Trodde att jag hade den bästa planen när jag tänkte att jag skulle sticka till Systembolaget efter jobbet idag. Men nej, stängt. Det enda jag har i barhyllan är sprit, sprit, sprit och lite likörer. Och bara sprit en hel kväll funkar INTE för mig. Ska ringa Linda, hon har kanske nåt hemma..

Var på 7ans ölhall igår. Blev bara ett par öl för min del, skulle ju upp kl. 5 och köra bil.


Men imorgon är jag ledig, så ikväll blir det partaj hos Hiromi. Kanske utgång också, får la se hur kvällen slutar..

Ska ner en sväng till Backaplan nu, se om det finns nån snygg outfit till ikväll :)

Hej hej så länge!


Orkidéer = cannabis?

Fick mig ett gott skratt i morse när jag läste tidningen. Polisen satte fast en snubbe som har odlat cannabis i sin lägenhet. En bit därifrån gjorde dom ett till tillslag mot en lägenhetsinnehavare som hade tänt lampor dygnet runt och som tydligen verkade vara en misstänkt cannabisodlare. Men tji fick dom när det visade sig att personen i fråga odlade orkidéer! Hahaha, piiinsamt!

Igår var Mini här, vi kollade på Yes Man med Jim Carrey. Tänk om det var så, att livet blev enklare och man fick belöning för varje gång man svarade ja på en fråga..



Skypeade med Johanna nu på morgonen. Åh, är så roligt att hon är glad hela tiden! Vi bokade in en helg när hon kommer till Sverige och jag ska ner till Skåneland. I slutet av juli blir det. Längtar!

Från examenshelgen förra året.

En av våra 1000 toabilder på Kåren. Och den här är typ den enda som är bra
och där vi är relativt nyktra, haha!

Dags för jobbet!
Puss hej

Sandra - blomdödaren

Våra fina blommor planterade av min svärmor, omplanterade av mig själv, håller på att mista livet. Tror jag i alla fall. Häromdan gjorde jag en omplantering som skulle förenkla livet för mig (trodde jag). Jag la plast i botten på krukorna, eftersom flera av dem har hål i botten och eftersom golvet på balkongen lutar, så hamnar det mesta av vattnet på grannens balkong. Men nej, jag har vattnat alldeles för mycket, och nu hänger de stackars blommorna ännu mer än tidigare. Fast om jag väntar ett tag återfår de kanske sin glans.

Jag har varit och tränat nu. Som alltid efter träningen känner jag mig duktig. Det är bra.

Alex, hur gick det på arbetsintervjun? Har de hört av sig?

Biggels bad mig just på msn att berätta nåt kul. Hmmm, vad är kul? Finns massa saker som är kul, men just nu? Nja, vet inte. Att Siri kommer hem på måndag kanske? Det är roligt.

Nåväl, ska ta mig en varm dusch nu och lyssna på när mina grannar bråkar.

Hej hej!

Mysig frukost och mysig kväll

Träffade Henke i stan, käkade frukost på Fröken Olsson.



Det var fina grejer det, frukost deluxe bestående av halv fralla, yoghurt med hallon, kaffe och färskpressad juice. Gottit :) Henkes frukost bestod av en chokladmuffins och dubbel espresso, hehe.

Stack till jobbet, gick la bra där, men är fortfarande irriterad över saker som handlar om jobbet. Orkar inte dra det här, men en del saker har sagts som jag stör mig enormt på... Men orka liksom...

Ida hämtade mig efter jobbet, drog till Lerum och käkade baguette hos Rebecca och Daniel. Rebecca mådde bra idag i alla fall, hon fick i sig mandel från en bulle igår och fick åka till akuten. Men det var tydligen inte så värst farligt. Tur det!

Nej, nu ska jag sova, upp och träna kl. 7 imorgon.

Puss hej

Avsked

Jaha, då var maj månad redan slut.. Vart sjuttan tog den vägen?? Fast 1 juni, det känns rätt bra ändå. Det är ju nu sommaren ska träda in. Igår var det sjukt fint väder, idag är det lite lite sämre.

Var i Halmstad i helgen och hämtade hem Ida och hennes saker. Det var både roligt och sorgligt. Det blev ju ändå nån slags separation mellan Ida och Johan, Ida och Halmstad, och på nåt sätt mellan mig och Halmstad också. Nu har jag ingen koppling alls till Halmstad, ingen riktig anledning att åka dit. Men ändå, jag kommer säkert åka dit för att checka läget ibland. Det är ju ändå min lilla älskling vi talar om.

Lite bilder från helgen..


Ida och Therese på Utexpo.









Senare vankades det fest, och chillinötter :)



Karin, Ida och moi.



Haha, påssjuka!









Rebecca och Daniel :)



Efter krogen åt fyllesvinet hamburgare. Vi var tvugna att dokumentera då det
inte händer varje dag, hehe.


På söndagen chillade vi lite i solen, åt schnitzel, pommes och bearnaisessås, packade och åkte hem.

Hej då Halmstad!


Igår kom Ida hem till oss efter jobbet. Vi myste på Ramberget, massa folk däruppe. Mysigt var det!












Hittade denna mögelbiten i rödbetsburken (och ja, jag slängde
rödbetorna). Fan vad snuskigt, fattar inte att den burken har
stått så länge i kylen, haha. I vilket fall som helst ser det ut som
ett öra av valfri typ. Hundöra?


Nu ska jag väcka Ida, ska äta frukost och sen ut och handla lite.

Hej då.

RSS 2.0